Juist voor de zakelijke golfer hebben wij een interessant aanbod. Golfen leent zich zeer goed voor het combineren van het zakelijke met het onspannen trainen en lessen. 

Ook hebben we een netwerkclub opgericht, waardoor onze businessleden elkaar beter leren kennen. Ze ontdekken hoe zij de andere leden kunnen helpen om hun business te laten groeien en gezamelijk voor meer rendement kunnen zorgen.

Omdat op De Ruwenberg er ook een uitgebreide wellness en fitness afdeling is, kunnen we ook een combinatie pakket aanbieden, waarbij gebruik kan worden gemaakt van alle sport faciliteiten die de Ruwenberg ter beschikking heeft.

Voor deze groep bieden we 3 verschillende pakketten aan:

Business clubkaart (trainen + Netwerken)     € 695,= per jaar (onbeperkt trainen op de golffaciliteiten + deelname netwerk bijeenkomsten en evenementen)

Business clubkaart All-in (Inclusief lessen)    € 999,= per jaar (zoals boven met als toevoeging minimaal 1 groepsles per week)

Business Golf + Wellness (inclusief welness) € 1499,= per jaar (All-in kaart met als toevoeging onbeperkt gebuik wellness)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.